Зелена аджика на зиму

Зелена аджика на зиму

Найсмачніший рецепт зеленої аджики без варіння! Готується дуже просто.

Склад:

  • Часник – 30 зубків,
  • болгарський перець – 2 шт.,
  • гострий перець – 2 шт.,
  • петрушка,
  • кріп,
  • цукор – 3 ст. л.,
  • сіль – 1 ст. л. без верху,
  • олія нерафінована – 50 мл,
  • оцет 9 % – 3 ст. л.
  • (оцет і цукор можна замінити на мед і сік лимона).

Приготування:

Усе перекрутити через м’ясорубку, дати настоятися три години і скласти в банки.

Для пом’якшення гостроти можна додати кисле зелене яблуко.

Прекрасно зберігається в прохолодному місці. Якщо замерзне, смак не зміниться.

Перед їдою можна додати майонез, кетчуп, сметану, але це вже хто що любить.

«УЮТ» №33-2019

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *