Зелена аджика на зиму
Найсмачніший рецепт зеленої аджики без варіння! Готується дуже просто.
Склад:
- Часник – 30 зубків,
- болгарський перець – 2 шт.,
- гострий перець – 2 шт.,
- петрушка,
- кріп,
- цукор – 3 ст. л.,
- сіль – 1 ст. л. без верху,
- олія нерафінована – 50 мл,
- оцет 9 % – 3 ст. л.
- (оцет і цукор можна замінити на мед і сік лимона).
Приготування:
Усе перекрутити через м’ясорубку, дати настоятися три години і скласти в банки.
Для пом’якшення гостроти можна додати кисле зелене яблуко.
Прекрасно зберігається в прохолодному місці. Якщо замерзне, смак не зміниться.
Перед їдою можна додати майонез, кетчуп, сметану, але це вже хто що любить.
«УЮТ» №33-2019