Зелена цибуля – проти гіпертонії

Зелена цибуля – проти гіпертонії

Експерт із харчування порадив їсти зелену цибулю для профілактики гіпертонії.

Також рослина несе інші переваги для здоров’я, серед яких поліпшення функціонування печінки.

Поїдання зеленої цибулі допомагає відновити функціонування з’єднань окису азоту, які сприяють розширенню артерій, що підсилює кровообіг в організмі і знижує ризик підвищення кров’яного тиску. Наступні переваги від вживання – антиоксиданти, які зводять нанівець дію вільних радикалів, зменшуючи окислювальний стрес і мінімізуючи ускладнення від цукрового діабету.

Крім того, зелена цибуля перетворює вуглеводи у прості цукри під час травлення, що уповільнює потрапляння глюкози у кровотік, завдяки чому не відбувається раптове підвищення рівня цукру в крові після їди.

Зелена цибуля також працює на користь печінки. Вживання рослини змінює рівень ферментів, відновлює клітини і зменшує запалення печінки. Оскільки високий рівень холестерину в організмі є одним із факторів ризику серцево-судинних захворювань, флавоноли у зеленій цибулі можуть знизити ці показники.

Серед інших переваг вживання: мінімізація запальних процесів кишківника за рахунок умісту вітаміну К, і зміцнення кісток, що пов’язано з вітаміном С, який бере участь у виробленні колагену.

«УЮТ» №18-30.04.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *