«Зелене» сало
«Зелене» сало -це чудова закуска до борщу!

Склад:
- 300 г часникових стрілок,
- 400 г свіжого сала,
- 100 г кропу (петрушки),
- сіль – за смаком.
Приготування
Стрілки нарізати та пропустити через м’ясорубку разом з усіма інгредієнтами, крім солі. Далі посолити, перемішати, залишити в холодильнику на 5-10 год. Періодично перемішувати, щоб маса просолилася рівномірно.
Готову закуску можна зберігати просто в холодильнику чи ж розкласти у порційні пакети та тримати в морозилці.
Намазка з редиски на хліб
Легку, сезонну та дуже смачну намазку можна приготувати на основі редиски. Цей овоч вдало поєднується із зеленню, яйцями, твердим чи плавленим сиром – простіше кажучи, з усіма інгредієнтами, що завжди знайдуться вдома. Саму ж намазку можна намазувати на хліб або загортати в лаваш.

Склад:
- 3 яйця,
- 3-4 шт. редиска,
- пучок зеленої цибулі,
- пучок кропу,
- 2 ст. л. натурального йогурту,
- 1,5 ст. л. майонезу,
- сіль,
- перець.
Приготування
Варені яйця нарізати кубиками. Редиску, цибулю, кріп подрібнити. Змішати всі інгредієнти. Заправити йогуртом та майонезом. Додати сіль та перець.
Подавати зі смачним і свіжим хлібом/булкою.
«Погляд часу» №25-16.06.2022