«Зелене» сало

«Зелене» сало -це чудова закуска до борщу!

«Зелене» сало -це чудова закуска до борщу!

Склад:

  • 300 г часникових стрілок,
  • 400 г свіжого сала,
  • 100 г кропу (петрушки),
  • сіль – за смаком.

Приготування

Стрілки нарізати та пропустити через м’ясорубку разом з усіма інгредієнтами, крім солі. Далі посолити, перемішати, залишити в холодильнику на 5-10 год. Періодично перемішувати, щоб маса просолилася рівномірно.

Готову закуску можна зберігати просто в холодильнику чи ж розкласти у порційні пакети та тримати в морозилці.

Намазка з редиски на хліб

Легку, сезонну та дуже смачну намазку можна приготувати на основі редиски. Цей овоч вдало поєднується із зеленню, яйцями, твердим чи плавленим сиром – простіше кажучи, з усіма інгредієнтами, що завжди знайдуться вдома. Саму ж намазку можна намазувати на хліб або загортати в лаваш.

Намазка з редиски на хліб

Склад:

  • 3 яйця,
  • 3-4 шт. редиска,
  • пучок зеленої цибулі,
  • пучок кропу,
  • 2 ст. л. натурального йогурту,
  • 1,5 ст. л. майонезу,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Варені яйця нарізати кубиками. Редиску, цибулю, кріп подрібнити. Змішати всі інгредієнти. Заправити йогуртом та майонезом. Додати сіль та перець.

Подавати зі смачним і свіжим хлібом/булкою.

«Погляд часу» №25-16.06.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *