Зелений борщ зі щавлем і буряком

Зелений борщ подобається багатьом так само, як і традиційний червоний борщ. Тому давайте приготуємо справжній український зелений борщ зі щавлем і буряком!

Зелений борщ зі щавлем і буряком

Склад:

  • Бульйон м’ясний – 1,5 л,
  • щавель – 250 г,
  • цибулина,
  • морквина,
  • буряк – 1 шт.,
  • томатна паста – 1 ст. л.,
  • яйця – 3 шт.,
  • картопля – 3 шт.,
  • олія – 30 мл,
  • перець,
  • сіль.

Приготування

Зваріть яйця.

У каструлю налийте м’ясний бульйон. Картоплю наріжте кубиками, але не дуже дрібно. Покладіть у каструлю і поставте на вогонь.

Цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на крупній тертці. Покладіть на пательню з олією і обсмажте 10 хв .

Додайте моркву та цибулю у каструлю з бульйоном і картоплею.

Буряк натріть на тертці. Покладіть у каструлю. Варіть картоплю, цибулю, моркву та буряк до готовності.

Щавель дрібно наріжте. Нарізаний щавель додайте до каструлі. Покладіть 1 ст. л. томатної пасти, посоліть та поперчіть за смаком. Варіть ще 5-7 хв. і вимкніть.

Яйця очистіть, дрібно поріжте і додайте у каструлю з борщем.

«Уют» №15-08.04.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *