Зелений борщ зі щавлем і буряком
Зелений борщ подобається багатьом так само, як і традиційний червоний борщ. Тому давайте приготуємо справжній український зелений борщ зі щавлем і буряком!

Склад:
- Бульйон м’ясний – 1,5 л,
- щавель – 250 г,
- цибулина,
- морквина,
- буряк – 1 шт.,
- томатна паста – 1 ст. л.,
- яйця – 3 шт.,
- картопля – 3 шт.,
- олія – 30 мл,
- перець,
- сіль.
Приготування
Зваріть яйця.
У каструлю налийте м’ясний бульйон. Картоплю наріжте кубиками, але не дуже дрібно. Покладіть у каструлю і поставте на вогонь.
Цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на крупній тертці. Покладіть на пательню з олією і обсмажте 10 хв .
Додайте моркву та цибулю у каструлю з бульйоном і картоплею.
Буряк натріть на тертці. Покладіть у каструлю. Варіть картоплю, цибулю, моркву та буряк до готовності.
Щавель дрібно наріжте. Нарізаний щавель додайте до каструлі. Покладіть 1 ст. л. томатної пасти, посоліть та поперчіть за смаком. Варіть ще 5-7 хв. і вимкніть.
Яйця очистіть, дрібно поріжте і додайте у каструлю з борщем.
«Уют» №15-08.04.2021