Зелений борщ зі щавлем

Зелений борщ зі щавлем – одна із найбільш смачних і корисних весняних страв, який ми готуємо після зими.

Зелений борщ зі щавлем

Склад:

  • Свинина – 500 г,
  • картопля – 2 шт.,
  • морквина,
  • цибулина,
  • щавель – 70 г,
  • яйця – 4 шт.,
  • вода – 2,5 л,
  • лавровий лист – 1 шт.,
  • олія – 20 г,
  • сіль,
  • спеції,
  • сметана.

Приготування

Спершу потрібно приготувати м’ясний бульйон. Зваріть м’ясо на повільному вогні впродовж години.

Картоплю наріжте шматочками й опустіть у киплячий бульйон. Моркву натріть на середній тертці, цибулю подрібніть. Обсмажте 3-5 хв. на середньому вогні. Потім викладіть готову засмажку в каструлю з супом.

Яйця відваріть і наріжте та додайте у суп. Для аромату додайте один лавровий лист. За смаком посоліть.

Свіжий щавель промийте і наріжте. Коли в супі картопля стане м’якою, можна додавати щавель. Разом із щавлем доведіть усе до кипіння. Кип’ятити щавель немає необхідності. Тому додавати його в суп слід наприкінці варіння, перед вимиканням.

Готовий зелений борщ накрийте кришкою й дайте трохи настоятися.

Подавати борщ з сметаною.

   «Уют» №19-05.05.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *