Желейний торт з фруктами

Желейний торт з фруктами

Желейний торт з фруктами у формі великого кексу – приголомшливий солодкий подарунок. У міру солодкий, приємний на смак і красивий на вигляд десерт!

Склад:

  • Згущене молоко – 400 г,
  • вершки – 400 г,
  • молоко – 2 скл.,
  • ванільна есенція – 2 ч. л.,
  • желатин – 70 г,
  • вода – 4 скл.,
  • цукор – 0,5 скл.,
  • полуниця – 150 г,
  • виноград – 150 г,
  • персик – 150 г,
  • ананас – 150 г.

Приготування:

У глибокому посуді змішайте згущене й звичайне молоко, вершки, додайте 1 ч. л. ванільної есенції. Збийте цю суміш міксером, поступово додаючи половину розведеного желатину. Залийте її у форму для кексу й залиште желе в холодильнику на 2 год.

У теплій воді розведіть цукор і 1 ч. л. есенції. Додайте також 1 скл. розведеного желатину й перемішайте рідину.

Помийте свіжі фрукти. Усе, крім винограду, поріжте кубиками. Готове желе дістаньте з холодильника, поріжте на 8 рівних частин прямо у формі й дістаньте кожну через одну. Утворилися 4 отвори. Заповніть їх фруктами: кожному свій.

Приготування желейного торту з фруктами

Залийте фрукти водою з желатином і відправте в холодильник знову на 2 год.

«УЮТ» №34-2019

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *