Зменшуємо цукор у крові без хімікатів

Зменшуємо цукор у крові без хімікатів
Зменшуємо цукор у крові без хімікатів

Існує кілька причин підвищеного цукру в крові: від стресу до захворювань печінки та ендокринної системи. Ці рецепти підійдуть тим, хто контролює свій цукор і скаржиться на часте підвищення його рівня, а також при діабету 2-го типу.

Цілющі настої

• Вівса: 100 г цільних неочищених зерен на 3 скл. Гарячої (70-80 °С) кип’яченої води, настоюємо 6-8 год., проціджуємо. Приймаємо по 0,5 скл. 3-4 рази на день до їди протягом 2 тижнів.

• Лаврового листка: 10 г (пачка) листя заливаємо 3 скл. крутого окропу, настоюємо 2-3 год. Випиваємо (через соломинку) по 1/4 скл. 3 рази на день за годину до їди. Курс – 2 тижні.

• Стручок квасолі: 2 ст. л. сухого подрібненого у кавомолці лушпиння квасолі на 200 мл окропу, настоюємо ніч і приймаємо по 1 ст. л. 3 рази на день до їди.

Трав’яні збори

№ 1. Сухе подрібнене листя чорниці, кропиви дводомної і кореня кульбаби (1 : 1 : 1). 2 ст. л. збору заливаємо 0,5 л гарячої води, настоюємо 30 хв., проціджуємо. Приймаємо по 0,5 скл. три рази на день за 20 хв. до їди.

№ 2. У рівних частках сухе подрібнене листя чорниці і кореня лопуха. На 2 ст. л. збору склянку окропу. Настоюємо 45 хв., проціджуємо, доводимо об’єм кип’яченою водою до 200 мл. Приймаємо по 1 ст. л. 3-4 рази на день за півгодини до їди.

№ 3. Сухі подрібнені пагони горця пташиного, трава хвоща польового, листя суниці (краще лісової) (2 : 1 : 1). 1 ст. л. сировини заливаємо 1 скл. окропу, настоюємо 1-2 год., проціджуємо, доводимо об’єм до 200 мл. Настій приймаємо по 2-3 ст. л. 3 рази на день до їди.

Коктейлі та соки

• Перемелюємо у борошно 1/4 скл. гречаної крупи, заливаємо 1 скл. кефіру, перемішуємо і п’ємо 2 рази на день (вранці натщесерце та ввечері за півгодини до їди).

• Відмінно знижує цукор сирий картопляний сік, якщо його пити по 0,5 скл. 2 рази на день за 30 хв. до прийому їди.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *