Золотисті картопляні пончики «Чуррос» на сковороді

Бажаючи приготувати щось схоже на спокусливу картоплю фрі, спробуйте зробити картопляні пончики. Цю картопляну закуску подають із різними соусами: пікантними, пряними чи навіть солодкими. Смачно у будь-якому випадку!

Золотисті картопляні пончики «Чуррос»

Склад:

  • Картопля – 3 шт.,
  • твердий сир – 50 г,
  • крохмаль – 2 ст. л.,
  • сіль,
  • олія.

Приготування

Відваріть картоплю до готовності і розімніть її в пюре. Додайте крохмаль, тертий сир та сіль за смаком. Перемішайте інгредієнти.

Перекладіть картопляну масу в кондитерський мішок і видавіть невеликі смужки на шматочки пергаменту. Обсмажуйте їх до золотистого кольору.

Для приготування картопляних пончиків на сковороді вам знадобиться кондитерський шприц із насадкою. Але навіть якщо у вас його немає, не засмучуйтеся! Зробити мішок можна із простого поліетиленового пакету, а замість насадки підійде кришка від майонезу чи води.

  «Уют» №23-2.06.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *