Золотисті картопляні пончики «Чуррос» на сковороді
Бажаючи приготувати щось схоже на спокусливу картоплю фрі, спробуйте зробити картопляні пончики. Цю картопляну закуску подають із різними соусами: пікантними, пряними чи навіть солодкими. Смачно у будь-якому випадку!

Склад:
- Картопля – 3 шт.,
- твердий сир – 50 г,
- крохмаль – 2 ст. л.,
- сіль,
- олія.
Приготування
Відваріть картоплю до готовності і розімніть її в пюре. Додайте крохмаль, тертий сир та сіль за смаком. Перемішайте інгредієнти.
Перекладіть картопляну масу в кондитерський мішок і видавіть невеликі смужки на шматочки пергаменту. Обсмажуйте їх до золотистого кольору.
Для приготування картопляних пончиків на сковороді вам знадобиться кондитерський шприц із насадкою. Але навіть якщо у вас його немає, не засмучуйтеся! Зробити мішок можна із простого поліетиленового пакету, а замість насадки підійде кришка від майонезу чи води.
«Уют» №23-2.06.2022