Зрази з рисом
Новий незвичайний смак звичної страви вас приємно здивує. Начинку можна доповнити або повністю замінити. Робіть так, як вам більше подобається.
- Печериці – 250 г,
- рис – 300 г,
- цибулина,
- часник – 2 зубки,
- панірувальні сухарі – 50 г,
- кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.,
- чорний мелений перець,
- сіль.
Відваріть рис у літрі підсоленої води до розвареного стану. Дайте йому трохи охолонути, потім ретельно перемішайте з крохмалем.
Відваріть гриби і дрібно наріжте. Наріжте цибулю, часник і обсмажте до рум’яності. Потім додайте гриби і ще потоміть 3-5 хв. Посоліть і поперчіть.
Вологими руками наберіть у долоню 70-80 г рису, зробіть у центрі поглиблення й покладіть туди приблизно 1 ст. л. грибів із цибулею.
Скачайте рис у кулю і сформуйте котлетку. Вийде приблизно 10-12 шт. Обваляйте рисові зрази в сухарях і обсмажте з двох сторін.