Зрази з рисом

Зрази з рисом
Зрази з рисом

Новий незвичайний смак звичної страви вас приємно здивує. Начинку можна доповнити або повністю замінити. Робіть так, як вам більше подобається.

  • Печериці – 250 г,
  • рис – 300 г,
  • цибулина,
  • часник – 2 зубки,
  • панірувальні сухарі – 50 г,
  • кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.,
  • чорний мелений перець,
  • сіль.

Відваріть рис у літрі підсоленої води до розвареного стану. Дайте йому трохи охолонути, потім ретельно перемішайте з крохмалем.

Відваріть гриби і дрібно наріжте. Наріжте цибулю, часник і обсмажте до рум’яності. Потім додайте гриби і ще потоміть 3-5 хв. Посоліть і поперчіть.

Вологими руками наберіть у долоню 70-80 г рису, зробіть у центрі поглиблення й покладіть туди приблизно 1 ст. л. грибів із цибулею.

Скачайте рис у кулю і сформуйте котлетку. Вийде приблизно 10-12 шт. Обваляйте рисові зрази в сухарях і обсмажте з двох сторін.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *